Subscribe

RSS Feed (xml)

joi, 18 august 2011

Asigurare medicală privată

Petiţiile în general sunt apă de ploaie iar cele online sunt făcute mai mult din plictiseală, nimeni neluându-le în seamă.

Nu ştiu ce m-a apucat de-am spus “în sfârşit” atunci când am văzut petiţia Dreptul de a alege: asigurare medicală la stat sau la privat. Cred c-oi fi înnebunit. Dar zău că mi-aş dori să plătesc pentru o asigurare medicală reală iar atunci când voi avea nevoie, să nu trebuiască să-mi cumpăr medicamentele şi pansamentele, să pot să-mi fac analize fără programare cu 2 luni înainte (pentru că nu sunt bani), să nu fiu obligat să stau în paturile infecte, printre alţi 15 bolnavi, să nu fiu obligat să dau câte 5 lei fiecărui angajat al spitalului şi doctorului salariul minim pe economie pentru a fi băgat în seamă să… pur şi simplu să beneficiez de asigurarea medicală pentru care cotizez lunar.

Aşa că am semnat şi eu petiţia Realitatea. Ştiu, nu va avea nici o influenţă, nu se poate, nu merge, nu contează. Dar, totuşi, atâta timp cât există o fărâmă de speranţă…

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Pentru ca blogul acesta nu mai e de actualitate, am oprit accesul la comentarii. Toate articolele se regasesc la noua adresa www.cemerita.ro - va astept acolo sa comentati.

WWW.CEMERITA.RO

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.