Subscribe

RSS Feed (xml)

vineri, 12 august 2011

Unde e Sibiu Arena la ARTmania?

Aseară am pedalat alături de alţi aprox. 40 de biciclişti până la Sibiu Arena, noua locaţie ARTmania. Am vrut să vedem unde este (şi pe drum ne întrebam unul pe altul dacă ştim unde mergem de fapt) şi ce e de fapt acolo.

În Pădurea Dumbrava, după Muzeul Astra, după fosta fabrică de covoare, undeva pe dreapta, la vreo 4,5 km. distanţă de Muzeu, stă agăţată de o poartă de metal roşie o tăbliţă mică pe care scrie “Atenţie! Unitate militară, intrarea interzisă!”. Acolo am fost întâmpinaţi de trei câini mici şi prietenoşi, doi cai frumoşi şi câţiva paznici. Cum intri în zona interzisă, pe stânga, o rulotă marchează zona de camping unde, de mâine începând, îşi vor instala corturile sute de rockeri. La câteva wc-uri ecologice depărtare se descoperă scena în faţa căreia stau lustruite câteva mese de bere acoperite de umbrele verzi Tuborg. Întreaga zonă este înconjurată de copaci înalţi ce formează gardurile exterioare ale Sibiu Arena.

Cum ajungi la Sibiu Arena?

Întregul articol se poate citi aici: Unde e Sibiu Arena la ARTmania?

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Pentru ca blogul acesta nu mai e de actualitate, am oprit accesul la comentarii. Toate articolele se regasesc la noua adresa www.cemerita.ro - va astept acolo sa comentati.

WWW.CEMERITA.RO

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.