Subscribe

RSS Feed (xml)

luni, 3 octombrie 2011

Prea târziu pentru Aeroportul Sibiu?

S-au băgat şi se mai bagă bani grei în Aeroportul Sibiu dar cu toate astea, puţinele companii aeriene câştigate odată cu 2007 îşi retrag încet-încet activitatea din cauza taxelor mari. Blue Air scoate din noiembrie şi cursa Sibiu-Madrid şi vom rămâne doar cu Viena, Stuttgart şi Munchen, doar 3 destinaţii Europene pe un aeroport internaţional într-un oraş turistic.

Ce-i drept, viitorul suna bine atunci când s-a hotărât modernizarea aeroportului. Devenit cel mai modern aeroport din Transilvania la momentul respectiv şi singurul aeroport din zonă, Sibiu părea că va deveni un oraş important în turismul pe calea aerului. Pe lângă turiştii veniţi pentru Sibiu, îi puteam agăţa şi pe cei ce se îndreptau spre Braşov, Alba-Iulia, Sighişoara, Predeal etc.

Dar nu a fost să fie. Clujul şi-a menţinut supremaţia şi Târgu Mureş a câştigat teren cu taxe de 10 ori mai mici. S-a negociat la sânge cu Wizz Air dar reducerea până pe la 14 euro/pasager nu a fost de... continuarea articolului aici: Prea târziu pentru Aeroportul Sibiu?

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Pentru ca blogul acesta nu mai e de actualitate, am oprit accesul la comentarii. Toate articolele se regasesc la noua adresa www.cemerita.ro - va astept acolo sa comentati.

WWW.CEMERITA.RO

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.